Wie is Frank Post?

Frank (1954) studeerde Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid aan de Stichting Haarlem. In de avonduren studeerde hij Pedagogiek en Andragologie. In 1988 voltooide zijn doctoraalstudie (uitgebreide vorm) aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

Voordat hij in 1992 Post & Partners B.V. startte werkte hij 18 jaar in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland, bij bedrijven als Amev, Xerox, NCR en GITP International. Hij certificeerde zich voor Transactionele Analyse, Interactive Skills (Brunel University-UK), Meyers Briggs Type Indicator en het Enneagram (Helen Palmer-USA). In 2003 studeerde hij Neuro Linquistic Programming aan het IEP in Nijmegen. Verder nam hij deel aan programma's inzake de Socratische methode, het systemisch werk van Bert Hellinger, de Emotional Freedom Theory, Hartcoherentie, Lichaamswerk en EMDR. Begin 2006 verscheen zijn boek Typisch Opvoeden, Het Enneagram voor ouders en kinderen.

In 2010 startte hij Frank Post Talent Support, een adviesbureau dat zich specialiseert in participatieve coaching. Dit bureau ondersteunt bedrijven zowel in strategische als operationele zin bij de vormgeving en uitvoering van hun personeelsbeleid. Frank Post Talent Support participeert op interim-basis in organisaties geeft vorm aan veranderingsprocessen.

Frank zijn ervaring ligt op het gebied van van Human Resource Management; Resultaatgerichte Management- systemen, de Assessment Centre Methode en het coachen van senior managers en executives. Speciale interesse heeft hij voor het analyseren, ontwikkelen en inzetten van de talenten van mensen. Op basis van meer dan 20 jaar bedrijfservaring ontwikkelde hij een aantal modellen waarmee inmiddels vele managers in binnen- en buitenland werken. De laatste jaren richt hij zich, aan de hand van een innovatief coachingsconcept, specifiek op het persoonlijk begeleiden van leidinggevenden op sleutelposities (Executive coaching).

Frank leverde bijdragen aan diverse handboeken en schreef artikelen in nationale en internationale vakbladen over Human Resource Management, het gebruik van de Assessment Centre Methode en andere aan personeelsmanagement gerelateerde onderwerpen. In maart 2006 verscheen zijn boek Typisch Opvoeden, het enneagram voor ouders en kinderen. In 2016 kwam Spitsuurstellen, over leven in drukke tijden uit dat hij samen schreef met Nicolette Ravelli. 

Met als thuisbasis Nederland werkte hij de voorgaande jaren met managers in meer dan 20 landen binnen en buiten Europa. Zijn ervaring als consultant ligt in een breed aantal industrieën als ook in het werken binnen overheidsorganisaties.

Enkele organisaties waar Frank voor werkte zijn BASF, Belastingdienst, Legent International, Coca Cola, Rabobank, Hoechst Holland, CPC Foods International, Joop van den Ende Theater Producties, Facilicom Schoonmaakbedrijven, Geo Delft, Corus, R.J. Reynolds Tobacco, Filmnet, Universiteit van Amsterdam, het Ministerie van Financiën, het Korps Landelijke Politiediensten en De Nederlandsche Bank.

Frank is getrouwd met Marjan en heeft 3 kinderen.

Partners

Enneagram Stichting Nederland Frank Post Talent Support Zorgondernemers Academie Post & Partners Monique van der Meer coaching & stressmanagement George Perczel Pact Marlou Elsen, Mens en organisatie
Frank Post

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@frankpost.nl

Frank Post

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@frankpost.nl